Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργασιακό Νομοσχέδιο / Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ... / Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Εργασιακό Νομοσχέδιο / Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ... / Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν.

Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Βελτιώσεις στις διατάξεις για ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Βελτιώσεις στις διατάξεις για ... from www.insider.gr
«εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.

Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή.

.νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη.

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ.

Με διόρθωση στις αποζημιώσεις, κατατίθεται το εργασιακό ...
Με διόρθωση στις αποζημιώσεις, κατατίθεται το εργασιακό ... from www.reporter.gr
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing).

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε:

Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών».

«προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Υπερωρίες και διευθέτηση του χρόνου ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Υπερωρίες και διευθέτηση του χρόνου ... from prismaradio.gr
«επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το.

Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ.